Zakelijke telefonie en ICT dienstverlening

Beveiliging bedrijf tegen cybercrime Supersnelle oplossing bij storingen of schade Internet, telefonie, werkplekinrichting Beheer, onderhoud, reparatie Support op locatie en op afstand
Zakelijke folder

Jouw bedrijf altijd online en bereikbaar: RepairSpot zorgt ervoor!

              

Je bent met je bedrijf vast goed te vinden op internet.

Lukt het om je klanten altijd telefonisch te woord te staan?
Heb je de mogelijkheid om door te schakelen bij vakantie of tijdens een afspraak?
Werkt jouw internet altijd vlekkeloos?
Weet je zeker dat je bedrijfsdata veilig zijn voor internetcriminelen?
Hebben jouw medewerkers regelmatig ondersteuningsvragen of loopt er weleens iets vast?

Nooit meer stress over telefonie, internet, e-mail, hackers, virussen en databeveiliging, kapotte apparaten of aanschaf van nieuwe; RepairSpot verzorgt de volledige IT-dienstverlening voor jouw bedrijf.

Elk bedrijf is uniek en heeft behoefte aan passende oplossingen en diensten. Repairspot maakt zakelijke telefonie en ICT voor iedere ZZP-er en MKB-er mogelijk en betaalbaar!

Meer weergeven

Hybride werken?

Thuiswerken is tegenwoordig vaak onderdeel van de werkafspraken tussen jou en je werknemer. Veel van hen combineren thuiswerk en kantoor: het zogenaamde hybride werken.

Wil je voor jouw medewerkers een goede mobiele of thuiswerkplek faciliteren?
We stellen naar behoefte een volledig pakket samen tegen een scherpe prijs en verzorgen de volledige werkplek van apparatuur tot installatie en beveiliging.

Neem gerust  contact met ons op en we regelen het zoals jij het wenst.

Reparatie-service zoals het hoort

Mobiele reparaties goed en snel geregeld

We kunnen bij incidentele schade vooraf een prijsopgave doen en per schadegeval factureren. Gebruikt je bedrijf veel mobiele apparaten waar regelmatig is mee aan de hand is? Dan bieden wij desgewenst een servicecontract op maat. Elke medewerker kan op ieder moment met de schade naar een reparatiepunt komen en wordt meteen geholpen. Facturatie geschiedt periodiek, met specificatie. Wil je een aanbod op maat dat past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Betrouwbaar en discreet met jouw bedrijfsgegevens

Wij behandelen elk toestel dat we binnenkrijgen met volledige discretie en bescherming van bedrijfs- en persoonlijke gegevens. Indien gewenst kunnen we deze non-disclosure ook schriftelijk vastleggen. Zo ben je er zeker van dat je mobiele apparatuur en de inhoud ervan in vertrouwde handen is.

Mobiele bedrijfsabonnementen

Ben je op zoek naar de beste deal voor je mobiele bedrijfsabonnementen? Neem contact op voor het beste advies!

Contact

Beste klant,

Om logistieke redenen gaat Repairspot vanaf 1 juni a.s. alle reparaties van laptops, telefoons, tablets en pc’s verrichten vanuit onze hoofdvestiging in Zundert en niet meer in Roosendaal.

Natuurlijk blijven we gewoon de service bieden die je van ons gewend bent!

Heb je een apparaat of toestel wat gerepareerd moet worden, meld je hieronder via de website aan of bel/app ons op telefoonnummer 076-532 9382 of mail naar [email protected].

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

We zijn je graag van dienst!

Team Repairspot

Dit zal sluiten in 40 seconden