Jouw laptop reparatie, onze zorg!

Snel je laptop laten maken? Voor werk of school, je laptop maakt je flexibel. Ideaal om te kunnen thuiswerken en voor online lessen of meetings.
Op een haperend of traag apparaat zit je dan niet te wachten! Onze vakkundige reparateurs in Roosendaal en Zundert verzorgen jouw laptop reparatie zodat hij weer helemaal tiptop in orde is.
We geven je 6 maanden garantie op je laptop reparatie!

Reparatie inplannen

Laptopreparatie

Bij elke laptop reparatie gaan we zorgvuldig voor je aan de slag. We onderzoeken het apparaat en stellen een diagnose. Vervolgens maken we jouw laptop weer helemaal in orde, of het nu gaat om een hardware- of software-probleem, we lossen het voor je op.
Is je laptop traag? Dan kunnen we deze een upgrade geven door uitbreiding van het geheugen of installatie van een nieuw softwarepakket.

We repareren alle laptops van Lenovo, Samsung, Apple, Acer, Asus, HP, Dell , MSI  en vrijwel alle andere merken.

Wat repareren we?

Problemen met het scherm of toetsenbord, een camera of microfoon die stuk is of de usb-poort die het niet meer doet. Er kan vanalles aan de hand zijn met je laptop. Niet getreurd, wij zijn goed in repareren dus we nemen elke laptop in voor onderzoek en diagnose, informeren je over de mogelijkheden en wat de reparatie kost. We repareren elk merk!

Toe aan een nieuwe laptop?

Ben je klaar met je oude laptop en wil je er graag weer eentje waar je blij van wordt? Kies bij ons een nieuwe uit! Met ons Zorgeloos Pakket heb je de laptop binnen no-time volledig gebruiksklaar inclusief antivirussoftware in huis.

Ik wil een nieuwe laptop