Tablet reparatie snel en vakkundig

Is je tablet kapot? Meld je reparatie aan. Onze gespecialiseerde en vakkundige reparateurs werken met de beste onderdelen zodat ze kwaliteit kunnen leveren. Dat garanderen we.

Je hebt je tablet bovendien in no-time weer terug!

Reparatie inplannen

Tabletreparaties

Jouw tablet is in feite een mini-computer, licht en makkelijk in gebruik. Bij kinderen geliefd om spelletjes te spelen of filmpjes te kijken, hij wordt vaak meegenomen. Dan is het niet gek dat je tablet soms kapot gaat door een val of ongelukje. Geen nood als dat gebeurt!

Een gebarsten scherm, slechte accu, defecte camera of andere mankementen, wij repareren het voor je, of het nu een Apple (iPad), Samsung, Huawei, Lenovo of Asus tablet is. Onze professionele reparateurs staan 6 dagen per week voor je klaar.

Denk je daarna ook nog aan een goede beschermhoes? Volop keuze bij RepairSpot!

Meld je aan en plan je reparatie in zodat je weer snel door kunt.

 

Nieuwe tablet - iPad?

Tablet kapot en reparatie niet meer mogelijk of wil je gewoon graag een nieuwe tablet aanschaffen dan geven we je graag advies. Voor gezinsgebruik, studie of vergaderingen, er is voor alles een geschikt merk en model. We hebben het gewenste apparaat een dag later voor je klaarliggen!

Ik wil een nieuwe tablet

Beste klant,

Om logistieke redenen gaat Repairspot vanaf 1 juni a.s. alle reparaties van laptops, telefoons, tablets en pc’s verrichten vanuit onze hoofdvestiging in Zundert en niet meer in Roosendaal.

Natuurlijk blijven we gewoon de service bieden die je van ons gewend bent!

Heb je een apparaat of toestel wat gerepareerd moet worden, meld je hieronder via de website aan of bel/app ons op telefoonnummer 076-532 9382 of mail naar [email protected].

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

We zijn je graag van dienst!

Team Repairspot

Dit zal sluiten in 40 seconden