Wij kunnen jouw storing oplossen

Je zit er niet op te wachten als de wifi uitvalt. Een goed werkend internet- en telefonie-netwerk is namelijk superbelangrijk voor jouw bedrijf, elke storing is er één teveel!
Onze IT-specialist kan een acute storing snel oplossen zodat je weer verder kunt en je zo min mogelijk schade ondervindt.
Als het probleem structureel blijkt, stellen we een diagnose en bespreken we samen wat de beste oplossing is voor langere termijn. Ook dat voert RepairSpot graag voor je uit!

 

Vraag naar onze Support-abonnementen:
              

Loopt je mailprogramma vast? Werkt het Office pakket niet naar wens? Krijg je vreemde meldingen of heb je verbindingsproblemen?
Daar wordt je humeur niet beter van. Elk ICT-probleem heeft invloed op de productiviteit van jou en je medewerkers en je wil juist dat het in je bedrijf op rolletjes loopt.

Met een support-abonnement kun je met elke vraag terecht bij onze IT-specialist die op afstand ondersteuning biedt, en zo nodig op locatie.
Snel weer aan de slag want tijd is geld! We zorgen dat jij je gewoon bezig kunt houden met je eigen core-business.

Een abonnement sluit je af per 5 werkplekken waarbij je kunt kiezen tussen Support Basis (tijdens kantooruren) of Support Plus (24/7)
Wil je meer weten?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Meer weergeven