Persoonlijke service met een glimlach

Het contact met jou als klant is voor ons heel belangrijk. We willen dat je tevreden bent zodat je de volgende keer weer bij ons terugkomt!

Lokaal en vertrouwd

Bij Repairspot lossen we problemen op, we repareren, adviseren en verkopen zoals jij dat wil; betrouwbaar en deskundig. We kennen jou als klant persoonlijk, zowel particulier als zakelijk en weten hoe belangrijk je het vindt dat je apparaat bij ons in goede handen is.

We zijn al 8 jaar hét professionele adres voor jouw mobiele apparaten en staan 6 dagen per week voor je klaar!

Dit zeggen onze klanten

Gewoon elke keer super tevreden!

'Ik ben al meerdere keren bij Repairspot geweest voor zowel een reparatie als de aanschaf van een nieuwe telefoon en laptop. Ik ben super tevreden over het deskundig advies en de professionele werkwijze.'

Reviews

Onze vestiging in Zundert

Repairspot Zundert bevindt zich net buiten het centrum van Zundert aan de Molenstraat 176, met ruime parkeergelegenheid. In onze winkel staat een deskundig team van reparateurs en adviseurs klaar voor jou! Naast reparaties zijn we in Zundert tevens gespecialiseerd in het oplossen van computer-software-problemen.

Onze vestiging in Roosendaal

Repairspot Roosendaal is te vinden op bedrijventerrein Borchwerf 14, goed bereikbaar vlak aan de snelweg A17. Supersnelle service en gespecialiseerd in complexe reparaties.