Zakelijke telefoonreparaties, snel geregeld!

Op zoek naar een professioneel adres voor zakelijke telefoonreparatie of reparatie van andere mobiele apparaten?

Voor al je bedrijfstelefoons, laptops en tablets kun je terecht bij onze gespecialiseerde reparateurs in Zundert en Roosendaal.

Het mobiele apparaat wordt ter plaatse gerepareerd zodat je niet lang hoeft te wachten. Een eventueel vervangend apparaat is mogelijk.

Lees de reviews

Jouw bedrijf altijd mobiel: Repairspot zorgt ervoor!

Bij schade snel weer online en bereikbaar met het mobiele apparaat van het bedrijf?

Wij zorgen voor je zakelijke telefoonreparatie of tabletreparatie!

Schermreparatie, accu vervangen, oplaadpoort maken, geen enkel probleem voor onze vakkundige medewerkers; steeds meer bedrijven kennen de weg naar onze professionele reparatiepunten in Roosendaal en Zundert.

 

Hybride werken?

Thuiswerken is niet langer een noodzaak, maar heeft ook z’n voordelen. Er blijven veel medewerkers thuiswerk en kantoor combineren: hybride werken.

Wil je voor jouw medewerkers een goede mobiele of thuiswerkplek faciliteren?

We stellen naar behoefte een volledig pakket samen tegen een scherpe prijs, met aantrekkelijke extra’s.

Van desktop tot muismat, van laptop tot docking station, alles is mogelijk! Neem contact met ons op en we regelen het zoals jij het wenst.

Service zoals het hoort

Goed en snel geregeld

We kunnen bij incidentele schade vooraf een prijsopgave doen en per schadegeval factureren. Gebruikt je bedrijf veel mobiele apparaten waar regelmatig is mee aan de hand is? Dan bieden wij desgewenst een servicecontract op maat. Elke medewerker kan op ieder moment met de schade naar een reparatiepunt komen en wordt meteen geholpen. Facturatie geschiedt periodiek, met specificatie. Wil je een aanbod op maat dat past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Betrouwbaar en discreet

Wij behandelen elk toestel dat we binnenkrijgen met volledige discretie en bescherming van bedrijfs- en persoonlijke gegevens. Indien gewenst kunnen we deze non-disclosure ook schriftelijk vastleggen. Zo ben je er zeker van dat je mobiele apparatuur en de inhoud ervan in vertrouwde handen is.

Prijzen en garantie

Vraag naar onze vaste tarieven en voordeelbundels of een prijsopgave op maat. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. We bieden goede garantievoorwaarden op de reparatie!

Service en garantie

Mobiele bedrijfsabonnementen

Naast het oplossen van problemen, reparatie, verkoop en deskundig advies verzorgen wij ook mobiele abonnementen bij de belangrijkste providers. Wil je meer weten voor jouw bedrijf?

Contact