Geef je netwerkbeveiliging prioriteit

De nachtmerrie van elke ondernemer: je systeem wordt gehackt, bedrijfsdata gestolen, gegijzeld of geïnfecteerd waardoor je bedrijf niet kan functioneren, klantgegevens worden gelekt of je moet losgeld betalen om weer bij je eigen gegevens te komen.
Contact

Cybercrime gebruiken nu ook AI

Kunstmatige intelligentie (AI) verandert het speelveld van cybersecurity. Cybercriminelen gebruiken AI om onopgemerkt in bedrijfsnetwerken te blijven en geavanceerde aanvallen uit te voeren. Lees verder om te ontdekken welke gevaren AI met zich meebrengt en hoe u uw bedrijf kunt beschermen.

Wat betekent de Privacywet (AVG) voor jouw bedrijf?

              

Gevaren van AI in Cybersecurity: Hackers gebruiken AI om geavanceerde malware te ontwikkelen, wachtwoorden te kraken en deepfake-data te creëren. Hierdoor kunnen ze toegang krijgen tot gevoelige gegevens, bedrijfsinfrastructuur verstoren en zelfs losgeld eisen.

Bescherm uw bedrijf met AI: Om uw bedrijf te beschermen tegen deze nieuwe dreigingen, is het cruciaal om AI en machine learning (ML) te gebruiken voor het detecteren van bedreigingen, fraudeopsporing en beveiligingsorkestratie. Combineer AI met traditionele beveiligingsmethoden zoals authenticatie en biometrie voor een robuustere verdediging.

Klik hier voor meer informatie over hoe u AI kunt inzetten om uw bedrijf te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen en de toekomst van cybersecurity veilig te stellen.

Meer weergeven

Hoe werkt de beveiligings-scan?

              

Onze cyberbeveiligings-expert kan een volledige scan uitvoeren, alle aandachtspunten met je bespreken en adviseren over de te nemen maatregelen. Zowel je mail-accounts, bedrijfsaccounts, website, mobiele telefoons als je klantsysteem en eventueel intranet worden door ons doorgelicht.
Daarnaast ontvang je desgewenst advies over werkprotocollen in de praktijk van je bedrijf die bijdragen aan online veiligheid en het beperken van ongewenste indringers. Immers, jouw medewerkers dragen bij aan het minimaliseren van de risico’s dus ook voor hen is het heel belangrijk om te weten wat ze wel en niet moeten doen om de veiligheid te waarborgen. Een datalek ontstaat vaak door onoplettendheid of onwetendheid. Onze specialist heeft alle kennis in huis om daarin te adviseren!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Meer weergeven