Hét adres voor autosleutel reparatie

Bij RepairSpot ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige autosleutel reparatie in Roosendaal en Zundert. Wij zijn bekend met alle merken en soorten en kunnen spoedig aan elk benodigd onderdeel komen. Zo ben je binnen de kortste keren weer op pad met jouw eigen auto!

 

Voor uiteenlopende problemen

Met een kapotte autosleutel kom je niet ver. Het kan zo zijn dat alleen de behuizing van de autosleutel stuk is. Maar wanneer je echt pech hebt, kan er zelfs een probleem met de elektriciteit zijn. Vaak werkt in dit geval een schakelaartje niet goed meer of is de chip in de sleutel losgeraakt. Wij snappen als geen ander dat je jouw sleutel niet voor lange tijd kunt missen. Je wilt deze dan ook vanzelfsprekend zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Een autosleutel repareren doen wij vaak. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Onderdelen vervangen en soldeerwerk

Wij voeren de reparatie aan de elektrische autosleutel op professionele wijze uit. Hierbij gaat het vaak om het vervangen van een onderdeel en het soldeerwerk. Dergelijke onderdelen moeten we echter vaak bestellen, waardoor het herstel iets langer kan duren. Doorgaans kunnen wij de sleutel al de volgende dag aan je teruggeven. Zodra de autosleutel hersteld is, nemen we direct contact met je op.

Beste klant,

Om logistieke redenen gaat Repairspot vanaf 1 juni a.s. alle reparaties van laptops, telefoons, tablets en pc’s verrichten vanuit onze hoofdvestiging in Zundert en niet meer in Roosendaal.

Natuurlijk blijven we gewoon de service bieden die je van ons gewend bent!

Heb je een apparaat of toestel wat gerepareerd moet worden, meld je hieronder via de website aan of bel/app ons op telefoonnummer 076-532 9382 of mail naar [email protected].

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

We zijn je graag van dienst!

Team Repairspot

Dit zal sluiten in 40 seconden