Heeft je computer een probleem?

Niets zo vervelend als een computer die kapot is. Vastlopen, een gebarsten scherm, software problemen of een toetsenbord dat niet werkt zoals je wil? Maak je niet druk, kom gewoon met je desktop computer langs en laat je probleem door ons oplossen! Onze gespecialiseerde reparateurs kijken jouw apparaat volledig na en stellen een diagnose. Daarna zullen zij in overleg met jou afspraken maken over het herstellen van je pc of bijvoorbeeld het updaten van je systeem. Dit geldt ook voor het opschonen of uitbreiden van je harde schijf of het installeren van nieuwe software.

Gelijk inplannen!

Onderhoud je computer voor een langer leven!

              

Ook kun je ervoor kiezen een volledige APK te laten uitvoeren zodat alles wordt nagelopen en je computer weer picobello in orde wordt gemaakt. Daarmee voorkom je problemen op de langere termijn en zorgt voor een langere levensduur van je apparaat. Tijdens deze uitgebreide onderhoudscheck zorgen wij voor het opschonen van je computer en verwijderen we ongewenste software. We controleren de opstartprogramma’s, draaien benodigde updates en lossen gebruikersproblemen op. Tevens wordt je pc gescand op beveiligingsrisico’s en zo nodig worden deze opgelost zodat je weer onbezorgd kunt internetten en bankieren!

Of het nu een technisch probleem is of de software werkt niet goed, bij Repairspot zorgen we ervoor dat jij weer snel aan de slag kunt. Want wij begrijpen dat je je pc niet lang kunt missen! Soms is het apparaat te oud en is reparatie zonde van je geld. Dan kun je bij ons ook terecht voor scherpgeprijsde nieuwe desktop-computers en andere hardware.

Voor je thuiswerkplek of schoolcomputer adviseren wij graag de juiste apparaten en licenties.

Onze experts in Roosendaal en Zundert staan altijd voor je klaar, je kunt ook alvast je reparatie of vraag om advies en ondersteuning hier bij ons aanmelden!

Meer weergeven