Dé One-stop-Spot voor reparatie en ICT-dienstverlening!

Dezelfde dag geholpen! Alles onder één dak Altijd de hoogste kwaliteit Professionele diagnose en oplossingen Apple gecertificeerd, onafhankelijk reparatiepunt!
Check al onze reviews!


Aanmelden reparatie

Telefoon- en computerreparatie in Roosendaal en Zundert

Telefoon, tablet of computer reparatie: we herstellen jouw apparaat bij RepairSpot in onze winkels aan Molenstraat 176 in Zundert en Borchwerf 14 in Roosendaal.
Je telefoon, tablet of laptop is bij onze professionele reparateurs in vertrouwde handen. We leveren de hoogste kwaliteit! We repareren bijvoorbeeld:

Apple Samsung Huawei LG Google Oppo Xiaomi Oneplus Sony

Over ons

Diagnose en advies, reparatie en hulp op afstand

Elk toestel wordt voor je nagekeken en getest. Dan krijg je van ons een diagnose en advies. Repareren of toch een nieuwe? Wij gaan altijd voor je aan de slag! Bij Repairspot gebruiken we bij voorkeur originele onderdelen om jouw telefoon of tablet te herstellen.

Naast repareren helpen we jou ook met computer- of printerproblemen. Je kunt langskomen als je er thuis niet aan uit komt. Maar we kunnen je ook thuis helpen. Met computerhulp op afstand proberen we het voor je op te lossen!

Computerhulp op afstand

Onze zakelijke ICT-dienstverlening; aanleg, installatie en beveiliging

Wil je je internet en telefonie goed en veilig geregeld hebben, optimaal bereikbaar zijn en altijd online toegang hebben tot je bedrijfsdata, neem dan contact met ons op. Wij bieden een volledig ICT- dienstverleningspakket voor ZZP-ers en midden-kleinbedrijf.

Volledig ontzorgd op alle fronten Bedrijfsgegevens veilig Snelle en persoonlijke service Kwaliteit en deskundigheid Wat kunnen we voor je betekenen:

Actueel

Kom langs voor scherpe aanbiedingen uit onze nieuwe folder!

Nieuwe laptop nodig? Kom langs en we adviseren jou welke het beste bij je past.

Bekijk de folder!

Abonnement verlengen of afsluiten?

Wij zijn aangesloten bij alle bekende providers. Kom langs voor het beste abonnement voor jou!

Meer info

Onze vestigingen

Roosendaal

Repairspot Roosendaal- Borchwerf 14, goed bereikbaar op bedrijventerrein aan de snelweg A17. Supersnelle service en gespecialiseerd in complexe reparaties.
Open dinsdag tm vrijdag van 9.00 tot 12.30 u!

Route Roosendaal

Zundert

Repairspot Zundert - Molenstraat 176, makkelijk gratis parkeren. In onze winkel staan de reparateurs van 9.00 u tot 18.00 u klaar voor jou! Ook gespecialiseerd in het oplossen van softwareproblemen.
Ook op zaterdag geopend van 10.00 u tot 17.00 u!

Route Zundert

Dit zeggen onze klanten

Een dikke aanrader dus! 👍🏻

Juanito Ooms: “Wat een helden die mannen van Repairspot! De schade aan mijn telefoon leek onherstelbaar. Maar ze hebben het gefixt. Toch hebben deze heren een hele hoop geld voor mij bespaard! Een dikke aanrader dus! 👍🏻“

Bekijk of plaats zelf