iPhone X reparatie

Jouw iPhone X reparatie is voor onze professionele reparateurs geen enkel probleem. We maken jouw toestel zo snel als we kunnen en met de grootste zorgvuldigheid. Je mag er op rekenen dat we kwaliteit leveren en jouw beeldscherm, oplaadpoort, accu of selfiecamera naar volle tevredenheid repareren. We lossen elk probleem voor je op!

Het herstellen van je telefoon is een belangrijke klus dus we nemen elke reparatie heel serieus; we willen dat je tevreden bij ons de deur uitloopt en de volgende keer weer terugkomt. Ben je tevreden? Schrijf dan een review zodat anderen kunnen lezen wat jij vindt van onze dienstverlening. Mocht je toch ergens ontevreden over zijn laat het ons ook weten, dan lossen we het samen op.

Meld je iPhone reparatie snel bij ons aan zodat we voor je aan de slag kunnen en jij je toestel niet lang hoeft te missen!

Gelijk inplannen!

Andere reparaties?

              

Heb je nog andere apparaten en wil je ook  dat we jouw Macbook of iPad snel fiksen? Ook dat is voor ons geen punt! We hebben professionele en ervaren medewerkers die een kei zijn in het oplossen van problemen en het graag voor je doen. Zij zien elke vraag van jou als een uitdaging dus wacht niet, stel hem gewoon!

Heb je een reparatie van een ander merk? Komt helemaal goed, wij maken alles. Dus ook Huawei, Samsung, Sony, HTC, LG, Oneplus, Oppo of Xiaomi

Voor jouw toestel of apparaat maken we zoveel mogelijk gebruik van premium onderdelen zodat je na de reparatie weer een poosje door kan. Natuurlijk krijg je op het gerepareerde onderdeel een aantal maanden garantie en we testen je toestel voor en na de reparatie zodat we er zeker van zijn dat er geen andere schades of mankementen zijn. Als je wilt maken we daarvan een rapportje voor je. Als je je schade aan de verzekering wilt opgeven kunnen we tevens een uitgebreid schaderapport opstellen.

Meer weergeven