iPhone reparatie

Bij Repairspot ben je aan het juiste adres voor je iPhone reparatie! Een gebroken scherm, kapotte oplaadpoort of slechte accu, wij fixen alles.

Dankzij onze ervaren reparateurs die uitsluitend de hoogste kwaliteit onderdelen gebruiken is je iPhone binnen no-time weer als vanouds. Je kunt er van op aan dat je toestel vakkundig en met alle zorgvuldigheid is gemaakt. Vind jij dat ook? Laat dan een review achter op onze pagina!

Je iPhone dezelfde dag gerepareerd
Binnen een dag heb je je iPhone weer picobello terug, soms zelfs binnen een uurtje want we hebben veel onderdelen op voorraad. Bij een complexe reparatie of als we een onderdeel moeten bestellen, overleggen we met jou wanneer het het beste uitkomt zodat je je toestel nooit lang hoeft te missen.

Wij testen je toestel voor- en achteraf met speciale software zodat we meteen kunnen zien of het defect goed verholpen is en alles weer toppie werkt. Dan kun jij supersnel weer op pad met je geliefde iPhone!

Meer Apple reparaties

              

We repareren niet alleen iPhones maar ook je Ipad of Macbook is bij ons in goede handen! Heb je een ander merk? Geen probleem, we repareren ook Samsung, HTC, Huawei, LG, Sony, Oneplus, Xiaomi, Oppo, Google of Nokia.

Omdat onze reparateurs hun werk graag doen, zien zij elke reparatie als een uitdaging om die zo goed mogelijk uit te voeren, met jou als tevreden klant! Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn kom dan gerust terug met je vraag of opmerking, dan lossen we het samen op.

Meer weergeven