iPhone 12 reparatie

Jouw iPhone 12 reparatie is bij onze gespecialiseerde reparateurs in goede handen. Vertrouwd en deskundig zorgen zij ervoor dat jouw toestel weer vlot gemaakt is en je hem dus niet lang hoeft te missen. Kwaliteit staat bij ons bovenaan, dus we repareren jouw scherm, speakers, batterij, camera of face-id zorgvuldig en met zoveel mogelijk premium onderdelen. Op die manier kun je na de reparatie weer voor lange tijd vooruit met je toestel. Natuurlijk geven we garantie op het gerepareerde onderdeel want we weten dat je telefoon goed gemaakt is. Mocht je toch ergens niet tevreden over zijn dan horen we dat graag en lossen het samen met jou op. Ben je wel blij met ons? Laat dan een review achter! Dan weten wij en andere klanten wat jij van onze dienstverlening vindt. We willen graag dat je tevreden bent en bij ons terug komt voor advies en reparaties.

Meld je iPhone reparatie nu bij ons aan zodat we voor je aan de slag kunnen en jij weer snel onderweg en bereikbaar bent!

Gelijk inplannen!

Andere reparaties?

              

Heb je nog andere Apple devices zoals een Macbook of iPad en vertoont deze kuren? Geen probleem voor ons! Onze reparateurs zijn van alle markten thuis en kunnen alles maken. Met de juiste kennis, materialen en speciale apparatuur zijn zij in staat om jouw Apple weer picobello in orde te maken. Kom dus gerust langs of meld je reparatie aan via onderstaande knop.

Heb je een reparatie van een ander merk? Komt helemaal goed, wij maken alles. Dus ook Huawei, Samsung, Sony, HTC, LG, Oneplus, Oppo of Xiaomi

Natuurlijk krijg je op het gerepareerde onderdeel een aantal maanden garantie en we testen je toestel voor en na de reparatie zodat we er zeker van zijn dat er geen andere schades of mankementen zijn. Als je wilt maken we daarvan een rapportje voor je. Als je je schade aan de verzekering wilt opgeven kunnen we tevens een uitgebreid schaderapport opstellen.

Meer weergeven