Is je pc kapot?

Niets zo vervelend als een pc die kapot is. Vastlopen, een gebarsten scherm, software problemen of een toetsenbord dat niet werkt zoals je wil? Maak je niet druk, kom gewoon met je pc langs en laat je probleem door ons oplossen! Onze gespecialiseerde reparateurs kijken jouw apparaat volledig na en stellen een diagnose. Daarna zullen zij in overleg met jou afspraken maken over het herstellen van je pc of bijvoorbeeld het updaten van je systeem. Dit geldt ook voor het opschonen of uitbreiden van je harde schijf of het installeren van nieuwe software.

Gelijk inplannen!

Onderhoud je pc en hij gaat langer mee!

              

Ook kun je ervoor kiezen een volledige APK te laten uitvoeren zodat alles wordt nagelopen en je pc weer picobello in orde wordt gemaakt. Daarmee voorkom je problemen op de langere termijn en zorgt voor een langere levensduur van je apparaat. Tijdens deze uitgebreide onderhoudscheck zorgen wij voor het opschonen van je computer en verwijderen we ongewenste software. We controleren de opstartprogramma’s, draaien benodigde updates en lossen gebruikersproblemen op. Tevens wordt je pc gescand op beveiligingsrisico’s en zo nodig worden deze opgelost zodat je weer onbezorgd kunt internetten en bankieren!

Of het nu een technisch probleem is of de software werkt niet goed, bij Repairspot zorgen we ervoor dat jij weer snel aan de slag kunt. Want wij begrijpen dat je je pc niet lang kunt missen! Soms is het apparaat te oud en is reparatie zonde van je geld. Dan kun je bij ons ook terecht voor scherpgeprijsde nieuwe desktop-pc’s en andere hardware.

Voor je thuiswerkplek of schoolcomputer adviseren wij graag de juiste apparaten en licenties.

Onze experts in Roosendaal en Zundert staan altijd voor je klaar, je kunt ook alvast je reparatie of vraag om advies en ondersteuning hier bij ons aanmelden!

Meer weergeven

Beste klant,

Om logistieke redenen gaat Repairspot vanaf 1 juni a.s. alle reparaties van laptops, telefoons, tablets en pc’s verrichten vanuit onze hoofdvestiging in Zundert en niet meer in Roosendaal.

Natuurlijk blijven we gewoon de service bieden die je van ons gewend bent!

Heb je een apparaat of toestel wat gerepareerd moet worden, meld je hieronder via de website aan of bel/app ons op telefoonnummer 076-532 9382 of mail naar [email protected].

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

We zijn je graag van dienst!

Team Repairspot

Dit zal sluiten in 40 seconden