Complete zakelijke ICT dienstverlening

Helemaal op maat voor ZZP-ers en midden- en kleinbedrijf

Beveiliging bedrijf tegen cybercrime Supersnelle oplossing bij storingen of schade Internet, telefonie, werkplekinrichting Beheer, onderhoud, reparatie Advies en aanschaf hardware en software Support op locatie en op afstand
Lees de reviews

Jouw bedrijf altijd online en bereikbaar: Repairspot zorgt ervoor!

              

Nooit meer stress over telefonie, internet, e-mail, hackers, virussen en databeveiliging, kapotte apparaten of aanschaf van nieuwe; Repairspot regelt de zakelijke ICT dienstverlening voor jouw bedrijf!

Meer weergeven

Wat kunnen we voor je doen?

Verzorgen van zakelijke telefonie vaste lijnen en mobiele abonnementen Aanleg en beveiliging bedrijfsnetwerk, bekabeld en/of draadloos Cloud-oplossingen; een flexibele en veilige manier om altijd en overal online te kunnen werken en optimaal bereikbaar te zijn voor je klanten Hosting Office 365 Beheer en onderhoud van jouw email-accounts en website Optimale beveiliging van je bedrijfsdata IT support op afstand Beheer, periodiek onderhoud en reparaties van al je apparatuur en telefoons Advies en aankoop hardware en software Installaties, overzetten data, verlengen licenties

Hybride werken?

Thuiswerken is tegenwoordig vaak onderdeel van de werkafspraken tussen jouw en je werknemer. Veel van hen combineren thuiswerk en kantoor: het zogenaamde hybride werken.

Wil je voor jouw medewerkers een goede mobiele of thuiswerkplek faciliteren?

We stellen naar behoefte een volledig pakket samen tegen een scherpe prijs en verzorgen de volledige werkplek van apparatuur tot installatie en beveiliging.

Neem gerust  contact met ons op en we regelen het zoals jij het wenst.

Service zoals het hoort

Mobiele reparaties goed en snel geregeld

We kunnen bij incidentele schade vooraf een prijsopgave doen en per schadegeval factureren. Gebruikt je bedrijf veel mobiele apparaten waar regelmatig is mee aan de hand is? Dan bieden wij desgewenst een servicecontract op maat. Elke medewerker kan op ieder moment met de schade naar een reparatiepunt komen en wordt meteen geholpen. Facturatie geschiedt periodiek, met specificatie. Wil je een aanbod op maat dat past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Betrouwbaar en discreet

Wij behandelen elk toestel dat we binnenkrijgen met volledige discretie en bescherming van bedrijfs- en persoonlijke gegevens. Indien gewenst kunnen we deze non-disclosure ook schriftelijk vastleggen. Zo ben je er zeker van dat je mobiele apparatuur en de inhoud ervan in vertrouwde handen is.

Mobiele bedrijfsabonnementen

Ben je op zoek naar de beste deal voor je mobiele bedrijfsabonnementen? Neem contact op voor het beste advies!

Contact